חדשות ואירועים > פגישה בבית החולים בני ציון
מנכ"ל הלשכה רו"ח שמוליק וטנשטיין, יועצת הלשכה לחדשנות וטכנולוגיה קרן מיכאלי וליהוא ברמן, מנכ"ל חברת טנזור טכנולוגיות, החברה בחטיבה הטכנולוגית ביקרו בבית החולים בני ציון בחיפה ונפגשו עם מנכ"ל בית החולים ד"ר אוהד הוכמן ועם מנהלת מרכז החדשנות של בית החולים דורין ברבי ליבוביץ.
קרן מיכאלי הציגה את פעילות החטיבה הטכנולוגית של לשכת המסחר ואפשרויות לשיתופי פעולה של בית החולים עם החברות בחטיבה במתן שירותים, פיתוח טכנולוגיה ופיתוח קשרים ושיתופי פעולה בינלאומיים. כמו כן, הציגה קרן מיכאלי את פעילותה של חברת טנזור טכנולוגיות ואפשרויות לשיתוף פעולה מול בית החולים בנושאי פיתוח תוכנה, אנליזת נתונים חכמה בינה מלאכותית פיתוח אפליקציות ועוד. מנכ"ל חברת טנזור טכנולוגיות ליהוא ברמן הציג את יכולות החברה ונתן דוגמאות לפרוייקטים מרשימים שהחברה פיתחה בתחומי הרפואה.
בסיום המפגש מנכ"ל הלשכה רו"ח שמוליק וטנשטיין סיכם ובירך את היוזמה והרצון להמשך שתוף פעולה.
בהמשך, מנכ"ל בית החולים ד"ר אוהד הוכמן ערך למשתתפים סיור והציג את הטכנולוגיות החדשות והחדשניות שהוטמעו לאחרונה בבית החולים, כמו גם את חדר המיון החדש המותאם למקרי חירום, מיגון ומתקפה כימית.
בתמונה מימין לשמאל: דורין ברבי ליבוביץ, קרן מיכאלי, רו"ח שמוליק וטנשטיין, ד"ר אוהד הוכמן וליהוא ברמן.