חדשות ואירועים > פגישה בחברת SolidRun
מנכ"ל הלשכה רו"ח שמוליק וטנשטיין ויועצת החדשנות והטכנולוגיה של הלשכה קרן מיכאלי ביקרו בשבוע שעבר בחברת SolidRun, ונפגשו עם עתי זיו, מנכ"ל החברה ועם ראובן ארביב, סמנכ"ל הכספים.
חברת סולידרן מפתחת ומייצרת מערכות משובצות מחשב זעירות, מודולריות וחסכוניות, שמשרתות חברות שונות בעולם, בעיקר חברות בעולמות האינטרנט של הדברים (IoT) ליישומים מגוונים בהם ערים חכמות, פתרונות רשת מתקדמים, אוטומציה, בית חכם ותעשיה 4.0.
במהלך הפגישה, מנכ"ל הלשכה סקר את המגוון הרחב של שירותי הלשכה, הקשיב לבקשות החברה והציע פתרונות אפשריים והמשך ייעוץ ושירות ממובילת פעילות החטיבה הטכנולוגית.
קרן מיכאלי הדגישה בפגישה, כי החטיבה הטכנולוגית משמשת ככלי ליצירת הזדמנויות עסקיות חדשות ומסייעת בפתרון בעיות טכנולוגיות ועסקיות של לקוחות החטיבה בלשכה.
אנו רואים חשיבות רבה בהצטרפותה של חברת SolidRun לחטיבה הטכנולוגית של הלשכה ומאחלים לה הצלחה רבה בפעילותה.
אנו ממשיכים במסורת הביקורים של חברי החטיבה, במטרה להקשיב ולנסות לסייע בדילמות, אשר עולות בפני החברים ולהעמיק את ההיכרות עם מניפת השירותים הטכנולוגיים של החטיבה ואופן השימוש בהם.
בתמונה מימין: רו"ח שמוליק וטנשטיין, עתי זיו, ראובן ארביב וקרן מיכאלי
-
הערך הגבוה שקיבלתי מקורס דירקטורים בלשכת המסחר